Haydi oylar Marsel'e

Uluslararası alanda elde ettiği başarılar ve ulaştığı ilkler Marsel İlhan’a bir gurur daha yaşattı. Milli tenisçi, Milliyet ve Zaman gazetelerinin geleneksel ‘Yılın Sporcusu’ anketlerinde kendisine yer buldu.

 

Bu yıl 57. Kez düzenlenen Milliyet Yılın Sporcusu anketinde Marsel İlhan, ‘Yılın Sporcusu’ kategorisinde Elvan Abeylegesse (Atletizm), Almitu Bekele (Atletizm), Selçuk Çebi (Güreş), Neslihan Darnel (Voleybol), Nazmiye Muslu (Halter), Kenan Sofuoğlu (Motosiklet), Gülsüm Tatar (Boks), Nurcan Taylan (Halter), Oğuzhan Tüzün (Atıcılık), Nevin Yanıt (Atletizm) ve Ediz Yıldırımer (Yüzme) ile yarışıyor. Marsel İlhan’a http://www.milliyet.com.tr/anket/yilin_sporcusu2010.html adresinden veya Milliyet Gazetesi’nde 30 Aralık tarihine kadar yayınlanacak kuponları doldurarak destek verilebilir. 

 

Marsel İlhan, Zaman Gazetesi’nin 21. Geleneksel Yılın Sporcusu anketinde de adaylar arasında bulunuyor. Marsel İlhan’ın adaylık gerekçesi ise “Türkiye’nin tenisteki gururu İlhan, dünya klasmanında ilk 100’e girerek tarihe geçti. Bir ara sıralamada 89.luğa kadar yükselmeyi başardı” cümleleriyle açıklandı. 

 

Zaman Gazetesi’ndeki ankete katılmak için http://anket.zaman.com.tr/formCr/sendAnket.do?anketID=304E43454D4B59344133673D adresine girmek ya da Zaman Gazetesi’nde her gün yayınlanan kuponu doldurarak, belirtilen adrese göndermek yeterli. 

 

 

Milliyet ve Zaman gazeteleri tarafından ‘Yılın Sporcusu’ adayları arasında gösterilmenin kendisini gururlandırdığını belirten Marsel İlhan, anketlerde tenis camiasının desteğini beklediğini söyledi.