TOHM sporcuları çevrimiçi antrenmanlarını sürdürüyor


23 Mart 2020 tarihinden itibaren Covid-19 virüsünden dolayı antrenmanlarını durdurduran TOHM oyuncuları çalışmalarını evde sürdürüyor. 

Pandemi ortaya çıktığı andan itibaren bir hazırlık planı içine giren TOHM Teknik Direktörü Nicolas Kelaidis ve ekibi ilk etapta haftada 3-4 kez sporculara fitness yapmaları konusunda geribildirimde bulundu. Virüsün etki alanı altına aldığı sürenin uzaması ile birlikte ikinci hareket planına geçen Nicolas Kelaidis ve ekibi sporcularla video konferans görüşmeleri yaparak onlarla yüz yüze iletişime geçti. Bu görüşmeler sonucunda her hafta Salı günü saat 20:00'de sporcularla, Pazar günleri ise saat 21:00'da antrenörlerle toplantı yapılmaya başlandı. 

Sporculara Teknik Direktör Nicolas Kelaidis'in hazırlamış olduğu fitness ve tenis programları iletildi, yapmaları konusunda teşvik ve takip edildi. 

Sporculardan yaptıkları çalışmaları video ile yollamalarını isteyen TOHM ekibi gelen videolarla sporcuların yapmış oldukları çalışmaları değerlendiriyor ve bir eksik olursa düzeltmeleri konusunda yardımcı olmaya devam ediyor.