Minik tenisçilere Federer'le tanışma fırsatı!

Türkiye Tenis Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan TEB BNP Paribas İstanbul Open Turnuvası’nın ana tablo maçları 27 Nisan – 3 Mayıs 2015 tarihleri arasıda İstanbul’da yapılacaktır.

Söz konusu turnuvaya dünya tenisinin yaşayan efsanesi olarak anılan Roger Federer katılacaktır. Turnuvanın faaliyet aktivitelerinden birisi de 81 ilin 12 yaş ve altı en iyi oyuncusunun Roger Federer ile Koza World of Sports Arena’da bir araya gelecek olmasıdır.

Bahse konu faaliyete katılacak sporcuların tespit edilebilmesi için, her ilin “Tenis İl Temsilcisi” tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gözetiminde 20-26 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuva sonucunda bir kız ve bir erkek oyuncunun tespit edilerek isimlerinin Türkiye Tenis Federasyonu’na bildirilmesi gerekmektedir.

 

Her ilin bildirdiği bir kız ve bir erkek il birincileri TEB BNP Paribas İstanbul Open Tenis Turnuvası sırasında ünlü tenis oyuncusu Roger Federer ile Federasyonun belirteceği tarihte tanışma sanşını elde edecektir.