Türk Sisteminin Oluşturulması - 2

24-25-26 Ekim tarihlerinde WTA Championship ile eş zamanlı düzenlenecek olan "Türk Sisteminin Oluşturulması - 2" konulu antrenör çalıştayına başvuru suresi yoğun talep sonucu 19 Ekim Çarşamba günü saat 17.00 a uzatılmıştır.

Bundan sonraki başvurularınız için; Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresini kullanmanız önemle rica olunur. Tüm katılımcıların 24 Ekim Pazartesi günü saat 08.00’da Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyatevi konferans salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir

http://www.olimpiyatkomitesi.org.tr/tr/Iletisim/Adres-Bilgileri

 

Tüm katılımcılara WTA Championship davetiyeleri çalıştay süresince ücretsiz temin edilecektir. Çalıstaya 1. Kademe Antrenör kursuna girip, sonucunu henüz almamış antrenör adayları da katılabilecektir. Federasyonumuz tarafından önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan Antrenör Yetiştirme Kurslarına katılmak isteyen adaylarda, bu çalıstaya katılmış olma şartı aranacaktır.

Katılım ücreti: 75 TL

Banka Bilgileri: : TTF Vakıfbank Anafartalar Şubesi IBAN No: TR61 0001 5001 5800 7296 3638 70

 

Çalıştayın teorik dersleri Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin konferans salonunda yapılacaktır. 3. Kademe Kursuna katılacak antrenörler için ITN testi 23.10.2011 saat 11.45 de Yeşilyurt Spor Kulübünde yapılacaktır. Şu ana kadar elimize ulaşan kayıtlara istinaden çıkarılan liste ekte sunulmuştur. Başvuru yapan adayların isimlerini kontrol etmeleri önemle rica olunur.

Çalıştay programı için lütfen tıklayınız…

Katılım Listesi - Güncel liste....

Saygılarımızla,

Türkiye Tenis Federasyonu