Tenis Antrenörlerine Önemle Duyurulur

Teknik Direktörümüz Sn. Lluis Bruguera tarafından üst düzey sporcularımızın gelişimlerinin takip edilebilmesi, antrenörleriyle daha etkin iletişim kurulması adına federasyonumuz yeni bir yazılımı faaliyete geçirme kararı almıştır. Tennis LMS isimli yazılım sayesinde; sporcuların teknik, taktik, fiziksel ve mental değerlendirmeleri antrenörleri tarafından arşivlenebilecek, teknik direktörle her türlü bilgi paylaşımı online olarak da sağlanabilecektir. Sporcuların vuruş videoları Sn. Bruguera’ya  gönderilip fikri sorulabilecek, kendisinin yönlendirmesi ile; yine sistemde mevcut olacak egzersiz arşivinden, belirli egzersizlerin yapılması önerilebilecektir. İlerleyen dönemde uzaktan antrenör eğitimlerinden, sporcuların yıllık programlarının Sn. Bruguera’nın kontrolünde hazırlanmasına dek birçok özelliği de kapsayacak olan bu yeni yazılımın eğitim semineri 11 Ocak 2011 tarihinde İstanbul Pamukspor Kulübü’nde düzenlenecektir. Sisteme öncelikli giriş hakkı olacak sporcular ve antrenörler teknik direktörümüz tarafından ilerleyen dönemde açıklanacaktır.

Eğitime; Milli Takım Antrenörleri, Teknik Kurul üyeleri, Eğitim Kurulu üyeleri, üst düzey sporcularla çalışan antrenörler  ve sistemi öğrenmek isteyen tüm antrenörler davetlidir. Eğitim ücretsizdir.

Eğitim uygulamalı yapılacağı için, antrenörlerin yanlarında varsa; laptop, video kamera, iphone vb. kayıt yapabilen telefonlar, veya önceden kaydettikleri DVD kayıtlarını getirmeleri gerekmektedir. Teknik direktörümüzün de hazır bulunacağı eğitim, 11 Ocak sabahı saat 10.00’da başlayacak, akşam 18.00’a kadar devam edecektir.

 

Tüm antrenörlerimize saygı ile duyurulur…

 

Türkiye Tenis Federasyonu